Srdečně vás vítáme na vznikající platformě, podporující drobné podnikatelky s vlastní službou, produktem. Jsme místem spojení i propojení žen na stejné energetické vlně, které si touží plnit své sny i sny svých blízkých a vědí či alespoň tuší, že je to možné. Zároveň si přejeme aktivně přispět ženskému businessu a podpořit jej.

Nezáleží, zda teprve začínáte, nebo již několik let úspěšně podnikáte. Inspirujeme se navzájem!

VIZE

Společně pomáháme vytvářet šťastnou budoucnost drobných českých podnikatelek. Největší komunitní platforma pro podporu podnikatelek s vlastní službou, či produktem v různé fázi svého podnikání. Inspirace, informace, spolupráce a podpora na společné cestě.

Jana stále hledá informace na webu a přitom Eva už je dávno má

Jsme moderní ženy, které vzaly osud do svých rukou a jsou na cestě za úspěšným podnikáním. Často řešíme podobné výzvy a to nejenom s přihlédnutím k časové kapacitě, omezenému rozpočtu, nastavení své mysli pro správný podnikatelský mindset, odstranění bloků bránících v ještě větším rozjezdu, ale právě i hledáním relevantních informací. Jak vytvořit efektivní web, jak tvořit komunity, jaké sociální sítě využívat atd. Je toho opravdu hodně a často je to vyčerpávající. Ty nejlepší myšlenky a plány ale nevznikají z únavy.

Projekt #SpoluZaSny, komunitní katalog i podpůrná soukromá FB skupina

K již existující soukromé Fb skupině #SpoluZaSny, jako základní pilíř vzniká projektový web www.spoluzasny.cz, plný inspirace, tipů, tutoriálů i kurzů a to především z témat podnikání, marketingu a podnikatelského mindsetu. Dalším krokem je připojení se do komunitního katalogu #SpoluZaSny, kde budete ještě více slyšet i vidět. Současně se propojujeme s dalšími inspirativními podnikatelkami, navazujeme nejen skvělé spolupráce, ale často i přátelství. Protože kdo jiný nám rozumí i podpoří…

SOS pomoc i podpora pro váš marketing

Pokud potřebujte aktuální pomoc, podporu, radu..neváhejte se na nás obrátit. Pomůžeme vytvořit funkční web, texty, grafiku, nafotit profesionální fotky, natočit videa i vyladit podnikatelsko-marketingovou strategii…Spolupracujeme s rozšířeným týmem specialistek na dané téma, které můžeme jedině doporučit, jsou jedny z nás. Máte možnost se zúčastnit i vybraných online kurzů a v plánu máme spoustu dalšího.

Speciální poděkování

Vizuální podobu webu a logo nám vytvořily Monika a Lucie z Blacklemon.studio a s webem významně pohnula Veronika z CooLeb. Děkujeme!

Tak co? Už se těšíte, stejně jako my? 

Dara B. a tým #SpoluZaSny