PŘEJI i PŘEJEME za #SpoluZaSny nádherné a klidné vánoční svátky a ať se v novém roce plní vaše sny a to nejen ty podnikatelské. Více harmonie, žádná omezení a hlavně zdraví!

Novinky z CLUBU #SpoluZaSny – pro podnikatelky nejen ve službách a ohlédnutí za končícím rokem a také naším prvním oficiálním a plány na nový rok jsem shrnula na našem YT:

Co se povedlo?

Spuštění Katalogu & BUTIKU, webináře, networkingy, MAGAZÍN, noví partneři a spolupráce. Moc děkuji všem našim ambasadorům a partnerům: Human design ČR+SR, Love & Story Design, BLACK LEMON studio, ERGO Working Space..a především členkám #SpoluZaSny a tedy našeho KATALOGU&BUTIKU.

Co se chystá?

Poslední novinka v tomto roce – pro naše členky i sledující CLUBU #SpoluZaSny, která má za cíl podpořit ještě více naší společnou spolupráci a propojení a slouží i jako MOTIVACE k zapojení a větší komunikaci! Od 1. 1. 2022 spouštíme novou FB soukromou SKUPINU včetně členské sekce na webu, která bude určena pouze pro naše ČLENKY.

Výhody členství a novinky 2022

Hlavním BENEFITEM našeho CLUBU je možnost spojení a propojení podnikatelek s vlastní službou, produktem, členské slevy na zboží a produkty od dalších členek, ambasadorů i partnerů a také:

Témata v nové FB členské skupině podnikání, marketing, (money)mindset i zdraví, v jednotlivých blocích, přehledně i zábavně. Více inspirace, vzdělání i podpory.

Pravidelné webináře, ZOOM setkání s podnikatelkami s praxí a přesahem.

Členská sekce na webu – kde naleznete vše důležité i materiály zdarma a také slevové kódy na produkty i služby od našich členek, ambasadorů i partnerů.

Praktické webináře, networkingy s mentoringem za členské ceny. Spolu s námi získáváte komunitu na stejné vlně, inspiraci, motivaci i praktické rady!

a tedy mix pro naší podporu, který je na trhu svou kombinací unikátní.

PRO koho jsme?

Pro podnikatelky, které to myslí se svým podnikáním opravdu vážně! Zároveň však i pro ty méně zkušené (členství ECONOMY)- spolu s námi se totiž posunete mnohem rychleji!

LETENKA – členství ve #SpoluZaSny

ECONOMY: nově 3 nebo 6 měsíční členství, FB skupina, členská sekce, slevové kódy.. BEZ prezentace v KATALOGU&BUTIKU

BUSINESS🚀 : plná nálož a tedy včetně vaší prezentace v KATALOGU a pokud máte fyzický produkt, tak i v BUTIKU nově také uvítací dárek a ještě více.

REZERVUJTE si tu svou ZDE:https://www.spoluzasny.cz/registrace/

Děkujeme a ke konci roku si především dopřejte také volno a pohodu. A v novém roce se těším!

Dara a tým
www.spoluzasny.cz
#SpoluZaSny #darablaha