Nevím co, bojím se a vlastně neumím psát

na LinkedIn

Protože často mluvím s menšími podnikateli a freelancery, tak vím, co řeší a čeho se obávají. A ráda je nakopávám k akci a podporuju. Protože být na volný noze, podnikat. Fakt odvahu chce. Vím, o čem mluvím, jsem v tom 8 let.

A co se týče právě téhle sítě, tak stále panují naprosto zbytečný obavy. Co sem mám psát, bojím se, že to nebude mít tu správnou váhu, hodnotu, kvalitu.. bojím se že se ztrapním. A vlastně nebudu vypadat jako profík.. takže radši NIC.

Protože jsem slyšel/a, vypadá to tak.. že to je síť plná odborníků, profesní a je třeba sdílet „hodnotný“ obsah. Takže NIC.

Za mě je Li určitě poslední roky nej síť a taky v podstatě se dost uvolnila, no tak před 8 lety to tady bylo hodně mrtvý, pak chvíli dost unylý a teď už dost uvolněný.

Můj tip
Pište to, o čem vás baví psát, co je vaší vášní, sdílejte klidně občas soukromé věci. Je to každého věc, vystupujete za sebe a netřeba brát ohledy na ostatní, pokud jste freelancer tak stopro. Vy jste svou osobní značkou a jedině vy rozhodujete jak bude vypadat. Tedy předpokladem je, že děláte profesně to co opravdu chcete.

Samozřejmě je ideální mít nějakou aspoň základní „strategii“, která je součástí celku, ale věřte mi – není potřeba mít žádný striktní plán apod. Neuvádějte se zbytečně do stresu, že musím něco „vypostovat“ protože je čtvrtek. Ne.

I já jsem kovářova kobyla a psát mě moc nebaví a jak mi říkal na nedávném #Neformalko Vojtěch Untermüller, 10 minut týdně na post – vždycky si přeci najdeš čas. Já to bohužel za 10 minut určitě nemám a ne ve verzi, kterou bych chtěla mít. Ale díky Vojto za radu:-). Je sobota dopoledne, venku pěkně hnusně a mám 20 minut čas. Takže.

Nebojte se a do toho
pište pravidelně, zkoušejte to! A kdo se toho třeba fakt nebojí? Sledujte Lucie 🍋 Zitterbartová a nebo rovnou jděte k ní na kurz. Dá vám to koule i křídla.

Namotivovala jsem někoho?

#darablaha_marketingwomen#SpoluZaSny#freelancetip#jaknaosobniznacku