Nejen pro freelancery, ale i pro všechny, kteří chtějí svou osobní značku postavit na kvalitních základech. Pohled do zákulisí chystaného 1. kola tréninku.

Kvalitní základ

V marketingu a obchodu se pohybuji 20+ let (ano.., VŠ ekonomiku a management a dále magisterskou část se specializací na marketingovou komunikaci jsem studovala dálkově..).

Mám zkušenosti jak ze spolu-podnikání v rámci asi nejtěžších byznysů (gastro, velké eventy), ale taky vlastních malých značek a z freelancerství, konzultací..B2C i B2B. Moc dobře vím, co drobný a menší podnikatel řeší.

ON-OFF podnikání

Pohybuji se jak mezi off, tak on-line podnikateli (během C. období samozřejmě více) a pro všechny typy podnikání a napříč obory a platí to především pro menší podnikatele a FREELANCERY je důležité strategické budování značky, dle vaší současné situace a kam chcete své podnikání vůbec posunout. Výkonnostní marketing je vždy v různém poměru součástí brandového – na který se zaměřuji především.

Přesné návody

Kuchařka na úspěch vašeho podnikání neexistuje. Zkratky, přesné návody, metody, práce 4 hod denně a příjem v stovkách tisíc, milionech (pro začínající, mírně pokročilé určitě ne), on-line velké kampaně s výtěžností 3-7 % atd. atp.. někdy i všeříkající 0%.Mluví se často o autentickém-jedinečném podnikání, upřímně prvky autenticity jsou především pro freelancery nutné, ale také je tam nutná orientace na zákazníka.

Nápad není nic

Mnoho lidí má spousty nápadů, vytváří produkty, služby a pak přichází rozčarování, že vlastně o ně není až takový zájem atd. Čeká se rychlý úspěch, jsme v extra rychlé době, plné změn. I v rámci freelancerů je hodně (odpadlíků) v průběhu času. Trh je přesycený.

Jelikož vím jak to chodí a co je třeba, abychom maximalizovaly náš úspěch v čase a nenechaly se semlít, tak jsem vytvořila praktický trénink, který bude v prvním kole pouze pro menší počet účastníků. Budete se podílet i na finální podobě tréninku, vaše zkušenosti a AHA momenty, to vše je moc důležité, abychom pomohly dalším freelancerům být plně soběstačné a nezávislé na nikom a ničem. Pro ženy platí i budování sebevědomí – nevěříme si, neporostou naše značky atd.

On-line trénink bude více praktický a bude určen všem mírně až středně pokročilým ve své marketingové komunikaci.. Protože budovat OSOBNÍ ZNAČKU pro freelancery je důležité, pokud to s podnikáním myslíte opravdu vážně.

CALL TO ACTION

Zajímá vás jak položit / zrevidovat základy vaší OSOBNÍ ZNAČKY? Navštivte mé stránky www.darablaha.cz a registrujte se pro více info!

Jste podnikatelka se svou službou, produktem? Připojte se do soukromé FB skupiny #SpoluZaSny

Dara Blaha #marketingwomen

Autorka #SpoluZaSny – nezávislé podnikatelky k vaším službám