“Proč si nepřečíst něco, co Ti může změnit život, když se ti to nabízí?”:-) A tak, bez dalšího okolkování, dovolte mi představit vám nový blog na téma mindset, zdraví a jóga. Projekt #SpoluZaSny vznikl před několika lety jako spojení a propojení drobných freelancerek, pomáhající podnikatelům i ostatním s řešením různých témat. A to především v rámci marketingu, podnikání a mindsetu. Postupně jsme se více posunuly do podpory zdravého životního stylu, seberozvoje i pohybu, protože to je základ pro náš posun i energii na tvorbu něčeho nového (nejen v rámci podnikání).

Proč je důležité o tom psát a spojovat zajímavé lidi – především české freelancerky, kteří mají co předat? Odpověď je jednoduchá. Protože zdraví, jóga a mindset jsou tři kameny, které nám pomáhají žít šťastnější život. Zdraví je základ, jóga je cesta a mindset je klíč.

Chceme být světlem na vaší cestě k lepšímu já, pomůckou při transformaci, vylepšení a udržitelné změně. Chceme vám pomoci cestovat lehce napříč životními bouřemi i podnikáním a zvládat jejich turbulence s grácií a rovnováhou. Jsme na tom všichni stejně, jen každý z nás má jiné životní výzvy a úkoly.

Zdraví je nejdůležitější aspekt našeho života. Jestliže je naše tělo nemocné, nemůžeme si užívat krás života, tvořit něco nového a jednoduše si užívat života. Jóga je nástroj, který nám pomáhá udržovat naše tělo a mysl v harmonii. A naše myšlení, náš mindset, určuje, jak budeme žít svůj život. Je to náš průvodce, který nám ukáže cestu k úspěchu, štěstí a plnění..

Naším cílem je vytvořit místo, kde se budete cítit podporováni a inspirováni. Kde se budete moci naučit nové techniky a koncepty, které vás posunou kupředu na vaší cestě. Chceme vám poskytnout nástroje, které vám pomohou lépe porozumět sobě a světu kolem vás. A tyto nástroje i pohled na věc, vám představí ženy, které jsou s projektem spřízněné. Můžete patřit mezi ně i Vy – dejte nám vědět!

A tak, s láskou a nadějí, vás vítáme na palubě našeho nového blogu. Témata budou formou tipů i zamyšlení na: zdravý životní styl, jóga, strava i harmonie.

„Život je jako jízda na kole, abys udržel rovnováhu, musíš se pohnout vpřed“.

#SpoluZaSny