Co je nového ze #SpoluZaSny a benefity pro členky KATALOGU, CLUBU 

Léto a čas dovolených je v plném proudu a my tu pro vás máme několik tipů a informací, co je nového v projektu a jaké výhody můžete mít v případě členství v našem KATALOGU a brzy i CLUBU!
KATALOG

KATALOGU #SpoluZaSny máme již desítky žen, které vám rády nabídnou své služby a pokud budete patřit k nám, tak i za „členskou cenu“, tedy minimálně se slevou 10 %, či s jiným dalším benefitem. Smyslem je také se více spojit, pokud někdo má například vhodnou komplementární službu, neváhejte se zkusit více propojit!
KATALOG #SpoluZaSny 
                             Máte vlastní kvalitní službu, produkt? A patříte k nám? Připojte se a prezentujte v KATALOGU #SpoluZaSny. VÝHODY:Katalog #SpoluZaSny jako jediný v ČR a SK spojuje podnikatelky se službami, produkty, marketingové specialistky a virtuální asistentkyPrezentujete sebe, svou prémiovou službu / výrobek, jak v rámci skupiny, tak společně onlinePatříte do skvělé komunity moderních a energických žen, které si chtějí plnit své snyMožnost vložení krátkého videa (vás jako experta, vaší službu, produktu). Marketingová podpora celého projektu / katalogu, tedy zároveň vás. Spolu s námi, pomáháte i dalším – podporujeme projekty Women4Women ČR.

Objevte ještě více:
Registrace do KATALOGU #SpoluZaSny 

No a co nás ČEKÁ v srpnu:

Od 2.8. chystáme s COOLEB předprodej praktického tréninku na vytvoření jednoduchých webových stránek. Brzy se dozvíte více! 
Od 8.8. bude spuštěn Katalog také pro handmade, design/art a podnikatelky, resp. pár jejich vybraných produktů, bude zároveň uvedeno v tzv. BUTIKU #SpoluZaSny. Věříme, že přidání výrobků právě výrazně odliší naši komunitu a stane se ještě více atraktivní pro další ženy.

Od 10.8. oficiálně spouštíme prodej členství do CLUBU #SpoluZaSny, jenž patří všem naším fanouškům, kteří na oplátku budou moci využívat slevy na produkty členek s Handmade, Design/Art a na vybrané služby. (Registrovat se můžete již nyní). Pozor: členky KATALOGU jsou automaticky i členkami clubu.

Další vybrané BENEFITY pro členky KATALOGU:

Přejete se stát webařkou? Naše ambasadorka Magdaléna Boušková pro nás připravila speciální slevu       -1 000 Kč na praktický kurz „Webařce pod rukou“, který začne již 13.9.2021.  (platný od 1.8.).Rády byste začaly s PINTERESTEMMichaela Žáčková pro nás přichystala kupón s 20% slevou na kurz „Jak na Pinterest“Katka Sanetrníková – SANETO nám připravila také slevu a to 15 % na on-line kurzy „Podnikej on-line a naplno“„Účetní kroky podnikatele“Potřebujete profi fotky nejen na váš web? Zvolte si speciální balíček pro #SpoluZaSny od Lea Schwing Photography. 

A dále:
Máte okurkovou sezónu? Podívejte se na našich pár tipů v BLOGU, či v sekci Pro vás, kde naleznete zdarma ebooky, tutoriály.. vše, co může pomoci na naší cestě.
Těšíme se ze společného letu a plně si užijte prázdninový čas!
Dara Blaha & tým #SpoluZaSny