Co je nového u nás ve #SpoluZaSny? Největší novinkou srpna je spuštění další části KATALOGU a tedy místo pro prezentaci podnikatelek s vlastními prémiovými produkty, jejichž výběr produtků bude uveden zároveň v BUTIKU #SpoluZaSny. Patříte k nám?
BUTIK #SpoluZaSny

Vyrábíte prémiový výrobek, co se týče provedení, přesahu či přidaných služeb? Máte eshop tvořený min. ze 70 % vaší autorské tvorby? Nebo máte někoho šikovného ve svém okolí? Neváhejte jej pozvat! Využijte speciální zvýhodnění ročních registrací:

– 40 % slevu na roční prezentaci v Katalogu i BUTIKU #SpoluZaSny.

Budete tak uvedeny nejen v KATALOGU žen s vlastní službou, produktem, ale také zároveň společně vybereme pár TOP výrobků z vaší produkce a umístíme je do BUTIKU #SpoluZaSny s přímým odkazem na váš eshop.
Registrace do KATALOG a BUTIKU #SpoluZaSny 
PROČ se registrovat

Budete patřit k nám, k ženám se stejnou energií, rády se spojujeme a propojujeme. Zároveň se podporujeme na cestě za našimi SNY!
#SpoluZaSny – 1. komunitní katalog podnikatelek s VLASTNÍ službou, produktem, virtuálních asistentek i marketingových specialistek.“

VÝHODY pro vás


🍀 Budete uvedena v Katalogu #SpoluZaSny spolu s ostatními členkami se službami a produkty
🍀 Zároveň výběr vašich TOP produktů bude uveden v sekci BUTIK #SpoluZaSny s přímým proklikem k vám na WEB

PLUS Využijete speciálních cen
🤑 od ostatních členek Katalogu na služby i produkty
🤑 na tutoriály, kurzy a další od projektu #SpoluZaSny
🤑 na produkty a služby od našich ambasadorek i partnerů projektu

A ještě více: marketingová podpora celého projektu – spolu s námi budete vidět také vy! Společně tak podporujeme ženský business, úspěšnost a samostatnost našich žen!
Registrace do KATALOGU #SpoluZaSny
Můj deník vděčnosti – další bonus pro členky #SpoluZaSny

Krásný Můj deník vděčnosti od naší ambasadorky Eriky Bach, vhodný nejen pro nás, ale i jako úžasný dárek! Využijte:
-15 % pro naše členky.

Výběr z dalších benefitů:

Přejete se stát webařkou? Naše ambasadorka Magdaléna Boušková pro nás připravila speciální slevu  -1 000 Kč na praktický kurz „Webařce pod rukou“, který začne již 13.9.2021.  (platný od 1.8.).Rády byste začaly s PINTERESTEMMichaela Žáčková pro nás přichystala kupón s 20% slevou na kurz „Jak na Pinterest“Katka Sanetrníková – SANETO nám připravila také slevu a to 15 % na on-line kurzy „Podnikej on-line a naplno“„Účetní kroky podnikatele“Potřebujete profi fotky nejen na váš web? Zvolte si speciální balíček pro #SpoluZaSny od Lea Schwing Photography. 

Přehled všech členských benefitů zasíláme v pravidelných newsletterech.

Ještě s námi nejste? Přidejte se!
S radostí podporujeme ženské podnikání!

Dara Blaha & tým #SpoluZaSny