Chcete se naučit dělat kvalitní weby? Pusťte si náš webinář, který je i o cestě za snem!

Magdaléna Boušková je naší ambasadorkou a především zkušenou webařkou, jenž svou bohatou praxi předává dál a nadšeně podporuje nové webaře, pro které vytvořila ojedinělý kurz, který se nebude hned tak opakovat! Máte tak jedinečnou šanci vzít svou budoucnost do vlastních rukou a pokud vás právě tvorba webů pro klienty zajímá, neváhejte se přihlásit a to co nejdříve!

Kurz Webařce pod rukou, začíná již  17.1. a trvá 5 týdnů a mentorka Magdaléna vám srozumitelně ukáže celý proces tvorby webu od prvního zájmu klienta až po fakturaci, takže:

Chceš se naučit dělat kvalitní weby? Pak ti doporučuji kurz Webařce pod rukou, který začíná už 17.1. a trvá 5 týdnů Webová mentorka Magdaléna ti srozumitelně ukáže celý proces tvorby webu od prvního zájmu klienta až po fakturaci. Pro vás sleva 1000 Kč s kódem: Více na webykvalitne.cz

Magda o kurzu na rovinu:

„Klasická výuka webařiny to nebude. To bychom spolu strávili dlouhé měsíce a tebe by to stálo hodně peněz. Vymyslela jsem to jinak. Ukážu ti praxi. Ta ti totiž dá nejvíc. 

Předvedu před tebou všechno, co umím. V 9+1 lekcích ti vysvětlím názorně tvorbu celého webu. Program trvá 5 týdnů a střídají se online a offline lekce.“

A náš společný rozhovor, nejen o kurzu, ale i tipy na co dát při tvorbě webu pozor a jak si Magda plní právě ten svůj sen!

POZOR: kurz se rychle plní a zbývají poslední místa! Pro sledující #SpoluZaSny je připravena sleva 1000 Kč! Neváhejte! 


#SpoluZaSny: marketingovo-networkingový CLUB pro ženy s vlastní službou, produktem. 

www.spoluzasny.cz

#SpoluZaSny