Dnes vám s radostí představujeme naší další ambasadorku #SpoluZaSny a to tentokrát aromaterapeutku Petru Torovou a její projekt Voňavá alchymie. S Petrou jsme také připravily inspirativní webinář, o tom jak si naladit na nový rok 2022 a jak se tvoří osobní vůně se záměrem.

Petra více o sobě a své cestě za snem

Jmenuji se Petra Torová a jsem profesionální aromaterapeutka, milovnice vůní a přírodní kosmetiky. 

Aromaterapií se hlouběji zabývám posledních 7 let, ale uvědomila jsem si, že celý můj život mě zajímala přírodní péče o tělo a pleť zvenku i zevnitř. Milovala jsem knížky o starověkém Řecku a Římě, o léčitelích, bylinkářích, o koupelích a masážích vonnými oleji.  

Jsem absolventkou Vysoké školy chemicko-technologické, obor Organická technologie farmak. Pracovala při studiu jako pomocná vědecká síla v laboratoři vonných látek a na diplomové práci spolupracovala s firmou Aroma Praha.

Můj zájem o bylinky a přírodní látky jsem dále prohlubovala na aromaterapeutických seminářích a v roce 2013 jsem zasedla opět do školních lavic Institutu aromaterapie, jehož jsem absolventkou. 

Pomocí aromaterapie hýčkám, léčím a harmonizuju

A to nejen sebe a své blízké. Mou vášní je šířit aromaterapii dále a nadchnout pro ni další ženy, protože vnímám její silný léčivý a harmonizační potenciál. Zároveň je pro mě důležité, aby mé klientky měly prověřené a kvalitní informace a uměly aromaterapii používat pro sebe a své rodiny bezpečně.

Jsem žena, která miluje vůně, vše přírodní a pravé. Pomohu vám zastavit se v denním kolotoči, dostat se zpět z hlavy do těla, do své ženské energie. Pečuji o vás vědomým dotekem a vysoce kvalitními přírodními oleji namíchanými na míru. Náš čich je jedinečný prapůvodní smysl, který rozumem neovlivníme. Buď nám něco voní nebo ne! Prostě nos neokecáš

A to mě na tom fascinuje, protože každá z nás je jiná, voní ji něco jiného a to je pro nás zcela charakteristické a rozumem neovlivnitelné. Vede nás to k sobě samým, do nitra, k našemu pravému já, které díky vůním objevujeme…

Osobní vůně se záměrem i pro vaše podnikatelské sny

Osobní vůně vytvářím na míru dané ženě dle jejího záměru ze 100% přírodních éterických olejů. Osobní vůně, to není jen obyčejná lahvička s parfémem. Může se pro Tebe stát doslova transformačním pokladem. Kotvou, která Tě bude neustále vracet k emoci Tvého nejvyššího záměru. A čím častěji se v této emoci budeš nacházet, tím dříve se Ti Tvůj záměr zhmotní.

Navíc zde máme i benefity samotného působení éterických olejů, které působí jak na naši psychiku a emoce, tak i po energetické stránce. Dokáží opečovat čakry, vyladit ženskou a mužskou energii do harmonie, rozproudit zablokovanou energii a mnoho dalšího.

Je to zkrátka malý zázrak koncentrovaný v lahvičce.

Více: www.petratorova.cz

#vonavaalchymie